اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
ایسنا/یزد مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان یزد با تاکید بر ضرورت احیای فرهنگ وقف در حوزه های مورد نیاز امروز جامعه، از واقفان و خیرین میخواهد در نیات خود اهتمام بیشتری به نیازهای جمعیت هلال احمر و موضوع امدادرسانی داشته باشند.
سنت حسنه «وقف» یکی از کارسازترین شیوه های مورد تاکید دین مبین اسلام برای تامین نیازهای جامعه است و یزد همواره از استانهای سرآمد کشور در این حوزه بوده است.
یزدی ها عموماً فارغ از این که از چه دین و مذهبی پیروی میکنند، از گذشتههای بسیار دور مردمانی پاک سرشت و خیراندیش بوده اند و چه در بین مسلمانان یا در میان پیروان دین زرتشت این دیار که به زندگی مسالمت آمیز بین ادیان شهره است، شاهد اقدامات خیرخواهانه زیادی در راستای رفع نیازهای مردم و جامعه بوده و هستیم.
مردم این خطه کویری علاوه بر این که به دلیل دینداری، وقفیات متعددی را به توسعه و ترویج دین و مناسبتهای دینی خود اختصاص دادهاند، با توجه به شرایط اقلیمی شهرشان، وقفهای زیادی را برای رفع نیاز کم آبی مردم خود مانند ایجاد قنات، آب انبار و غیره داشته اند و شاید به دلیل همین است که امروز نیز در بافتهای تاریخی یزد شاهد سازههای وقفی زیادی از این دست هستیم.
صد البته که نیازهای امروز جامعه بسیار متفاوت از سالیان گذشته است و خیرین و واقفان خیراندیش باید همانگونه که مقام معظم رهبری نیز تاکید دارند توسعه وقف در سایر حوزههای مورد نیاز جامعه را مورد توجه قرار دهند چرا که وقف می تواند گره گشا و کمک بسیار خوبی برای رفه نیازهای جامعه امروزی باشد.
آیت الله «محمدرضا ناصری» نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد نیز با تاکید بر این که وقف های جدید باید متناسب با نیاز روز جامعه باشد، در این باره اظهار میکند: وقف یک صدقه جاریه است و کمک بی منت به جامعه و نجات دهنده انسان در زمان آخرت است.
وی میگوید: وقف ها باید در مسیری درست و با برنامه ریزی صورت بگیرد و تلاش شود در زمینه علمی، تعلیم و تربیت و مسائل فرهنگی و اجتماعی بیشتر و با توجه به نیاز روز و جامعه کاربردی شود.
یکی از نیازهای امروز جامعه که با توجه به رشد روزافزون حوادث در جامعه، هر روز بیش از پیش اهمیت و لزوم گسترش آن احساس می شود، اقدامات و خدمات امدادی است که بعضاً حوزه وقف به آن بی توجه بوده و نیاز است که واقفان در نیات خود توجه بیشتری به آن داشته باشند.
«محمد عشقی» مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان یزد در گفت وگو با ایسنا، به کمرنگ شدن فرهنگ وقف در حوزه جمعیت هلال احمر اشاره و اظهار میکند: در گذشته شاهد وقفیات خوبی در این حوزه از سوی واقفان و اجرای امینانه نیات این موقوفات در جهت در تحقق اهداف و برنامه های جمعیت بودیم ولی اکنون این فرهنگ در استان ضعیف شده است.
وی با برشمردن نیازهای جمعیت هلال احمر استان در حوزه های مختلف از جمله تجهیزاتی، امداد و نجات و آموزش و فضاهای فیزیکی، ابراز می کند: امیدواریم خیرین و واقفان اهتمام بیشتری به حوزه امداد و نجات که به طور روزافزونی مبتلا به جامعه است، داشته باشند.
عشقی در همین رابطه از تلاش جمعیت هلال احمر استان برای خرید ساختمانی در مجاورت داروخانه هلال احمر به صورت وقف مشارکتی خبر میدهد و در این باره تصریح میکند: در نظر داریم با همکاری و مشارکت داوطلبان هلال احمر استان برای خرید این ساختمان، این فضا را نیز به مجموعه فعلی داروخانه جهت خدماترسانی بهتر به مردم اضافه کنیم.
وی در ادامه بر لزوم احیای فرهنگ وقف در حوزه های مورد نیاز امروز جامعه و بهره وری حداکثری از این حوزه تاکید میکند و می گوید: نیاز است در کنار ترویج و زمینه سازی مشارکت مردم در این امر حسنه، اقدامات ویژهای نیز از سوی متولیان امر برای ترغیب سرمایهگذاران به سرمایه گذاری در این حوزه در نظر گرفته شود.
مدیر عامل هلال احمر استان به مصوبه هیات وزیران در رابطه با امکان هزینه کرد مالیات پرداختی مودیان مشمول تبصره ماده 100 در طرح های عمرانی و زیرساختی کشور نیز اشاره و در مورد آن عنوان میکند: تکمیل طرح های عمرانی هلال احمر که تعداد آنها حدود 10 مورد است، نیازمند 600 میلیارد تومان اعتبار است که امیدواریم بتوانیم با مشارکت واقفان و مودیان نسبت به تکمیل آنها اقدام کنیم.
عشقی در پایان نیز یکی از مهمترین طرحهای نیمه تمام هلال احمر استان را مرکز EOC به عنوان مرکز فرماندهی عملیات های امدادی هلال احمر واقع در مجاورت فرودگاه یزد برمیشمارد و اذعان میکند: این مرکز پس از 20 سال دارای 45 درصد پیشرفت فیزیکی است.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}